skip to Main Content

Soort machine

Te zeven materiaal

Soort onderstel

 • Breker Crambo 5200 Direct

  De Crambo breker is geschikt voor het schredderen van groenafval, restaval, sloophout enz. In combinatie me een trommelzeef kan u in één beweging verkleinen én afzeven, voor een optimaal resultaat.

 • Schudzeef Maximus 512 S

  Deze machine is handiger voor gebruiker omwille van zijn veelzijdigheid en transportgemak, zonder verlies aan kwaliteit en betrouwbaarheid.  Ontworpen voor zwaar werk, gebruikt voor breken, afvalmanagement, aggregaten, zwaar gesteente, … Heel belangrijk: uitvoerband loopt achter, links en rechts uit.

 • Trommelzeef Terra Select T 60

  Een hoge zeefcapaciteit en innovatieve detailoplossingen, is makkelijk te verplaatsen door tandem-as onderstel.  Beschikt over voldoende prestatiereserves om extra uitrusting op te nemen.  Zeer zuinige en krachtige motor.  Heel belangrijk: uitvoerband loopt achter en links uit.

 • Schudzeef Terex Finlay 873

  Uiterst geschikt om te werken met zand en grind, sloop en recycling. Aanvoer door een mobiele breker, wiellader of graafmachine. De bunker is aangepast van een metalen invoer naar een transportband zodat de zeefmachine met zijn 27 ton makkelijker kan worden getransporteerd.

 • Schudzeef Terex 883

  Deze schudzeef is geschikt voor het afzeven van restafval, beton, grond, schroot enz. Ze is heel breed inzetbaar voor verschillende afvalstromen en toepassingen.

 • Schudzeef Finlay 883+ spaleckbox

  Zeven van containerafval, beton, schroot, kleverige materialen, met flipflow onderdek (rubberen matten) die steeds zuiver blijven.  Deze speciale zeefbox is ontworpen om afvalstromen en vochtigere kleverige materialen te zeven.

 • Trommelzeef Nemus 2700

  Mobiele zeeftrommelmachine wanneer u uw afvalstromen wilt scheiden in 2 fracties. Kenmerkt zich o.a. doordat de zeeftrommels gemakkelijk kunnen worden gewisseld. Op die manier kunt u snel van fracties veranderen. Heel belangrijk: uitvoerband loopt achter en rechts uit.

 • Vernevelaar Dehaco

  Zorgt voor een enorme reductie van stof en zijn daarmee zeer geschikt bij sloop- en renovatiewerkzaamheden, ook om het verder verspreiden van gevaarlijke stoffen (zoals asbest) na een brand tegen te gaan. Door de ventilator en de nozzles kan deze met relatief weinig water een krachtige nevel creëren.

 • Silo horizontaal

  Horizontale silo op draaipoten, voor het bufferen en doseren van cement – kalk – anhydriet.

  TOP-combinatie met onze nieuwe generator HYW-45 T5.

 • Generator HYW-45 T5 41kVA

  De generator wordt meestal ingezet in combinatie met de horizontale silo. Zo kan de silo steeds van stroom worden voorzien op de werf.

 • Waterbad (stonewasher)

  Het waterbad wordt gebruikt na een combinatie van een breek- of zeefinstallatie. Uit een fractie (maximum 60mm) van gebroken of gezeefd puin worden de lichte drijvende delen zoals plastics, hout en papier gescheiden van de zware fractie.

 • Sorteerlijn

  De nieuwste technieken in het sorteren van diverse materialen, kunt u bij ons huren.  Wij beschikken namelijk over een nieuwe sorteerlijn met magneet en windshifter die wij bij u ter plaatse kunnen brengen.  Allerlei verschillende materialen worden op automatische wijze uitgesorteerd.

 • Bulldozer CAT D4

  De veelzijdige Cat dozer D4 biedt het vermogen en de nauwkeurigheid om werkzaamheden snel af te werken. Deze compacte bulldozer is ideaal voor het nivelleren van terreinen.

 • Bandenkraan Hitachi ZX 140 W

  De graafmachines uit de ZAXIS serie zijn van een generatie die de machinist meer effectieve kracht, productiviteit en comfort biedt. De betrouwbare oplossingen waar u naar zoekt.

 • Overslagkraan Sennebogen 818E m

  De Sennebogen 818E is de ideale overslagkraan voor overslag-, bouw- en recycling werkzaamheden. Deze overslagkraan is uitgerust met wielen zodat u altijd bijzonder mobiel bent. Dit zorgt ervoor dat deze machine bijzonder veelzijdig inzetbaar is.

 • Rupskraan Hitachi zx-300

  Levert de hoogste prestaties, maar zonder compromis op de toenemende vraag naar operationele efficiëntie.  De ZX300 is betrouwbaarheid, met ongelooflijk veelzijdige functies.

 • Rupskraan Hitachi Zaxis 210

  Middelgrote graafmachine, dankzij kracht, prestaties en geschikt voor een breed scala van toepassingen in de bouw. Soepel, snel en nauwkeurig, productiviteit en brandstofefficiency wordt op hoog niveau geleverd.

 • Rupskraan Hitachi ZX 135

  Deze kleine graafmachine is dankzij de korte draaicirkel ideaal voor gebruik op plaatsen met weinig ruimte.  Het is een bijzonder veelzijdige machine voor gebruik bij talloze toepassingen. Biedt hoge kwaliteit in techniek en duurzame componenten en is uitzonderlijk betrouwbaar.

 • Wiellader Hitachi ZW 220

  Presteren op efficiëntie, dankzij een laag brandstofverbruik. Hoogwaardige constructie en duurzame producten. Betrouwbaar en ook uitermate veelzijdig en inzetbaar voor uiteenlopende toepassingen in de bedrijfstak.  Ideaal om brekers, trommelzeven en sterrenzeven te bevoorraden.

Back To Top