skip to Main Content

Soort machine

Te zeven materiaal

Te breken materiaal

Soort onderstel

 • Breker Terex Finlay I-120RS

  Impactbreker met hoge capaciteit en prima mobiliteit.  De bunker is ontworpen met gebogen hoeken om het vastklitten van kleverig materiaal tegen te gaan.  Verbeterde materiaalstroom en productiemogelijkheden in mijnbouw-, sloop- en recyclingtoepassingen, consistente productvorm.

 • Rubblemaster RM-100

  Hoge capaciteit en prima mobiliteit.  Tot 250ton/u breken (puin, asfalt, beton) tot een kwaliteitsvol en homogeen product.

 • Breker Crambo 5200 Direct

  Breker geschikt voor het verkleinen van A-B en C hout, stronken en boomwortels.  2 traag draaiende rotoren, voorzien van 64 demonteerbare slijtvaste tanden, verkleinen het materiaal. Door aanpassing van de korven krijgt U de gewenste afmetingen stukgrootte.

  Deze machine wordt steeds verhuurd in combinatie met Sennebogen overslagkraan en operator.

 • Schudzeef Maximus 512 S

  Deze machine is handiger voor gebruiker omwille van zijn veelzijdigheid en transportgemak, zonder verlies aan kwaliteit en betrouwbaarheid.  Ontworpen voor zwaar werk, gebruikt voor breken, afvalmanagement, aggregaten, zwaar gesteente, … Heel belangrijk: uitvoerband loopt achter, links en rechts uit.

 • Trommelzeef Terra Select T 60

  Een hoge zeefcapaciteit en innovatieve detailoplossingen, is makkelijk te verplaatsen door tandem-as onderstel.  Beschikt over voldoende prestatiereserves om extra uitrusting op te nemen.  Zeer zuinige en krachtige motor.  Heel belangrijk: uitvoerband loopt achter en links uit.

 • Schudzeef Terex Finlay 873

  Uiterst geschikt om te werken met zand en grind, sloop en recycling. Aanvoer door een mobiele breker, wiellader of graafmachine. De bunker is aangepast van een metalen invoer naar een transportband zodat de zeefmachine met zijn 27 ton makkelijker kan worden getransporteerd.

 • Schudzeef Terex 883

  De zeef heeft twee grote zeefdekken en levert drie fracties. De zeef beschikt over een toevoerbunker waardoor je een onafgebroken materiaalstroom krijgt en dus een beter zeefresultaat behaalt. Grote capaciteit en zeer breed inzetbaar. Het bovendek kan voorzien worden van platen, vingers, of netten.

 • Schudzeef Finlay 883+ spaleckbox

  Zeven van containerafval, beton, schroot, kleverige materialen, met flipflow onderdek (rubberen matten) die steeds zuiver blijven.  Deze speciale zeefbox is ontworpen om afvalstromen en vochtigere kleverige materialen te zeven.

 • Schudzeef Terex Evoquip Colt 1000

  Grootste zeefmachine van 22ton met grote zeefbox, bunker tot 5 m³, 3 afvoerbanden met afwerphoogtes tot 4 m. Fijne- en midden fractie kunnen aan 1 zijde gemonteerd worden. Compacte transportafmeting.

 • Trommelzeef Nemus 2700

  Mobiele zeeftrommelmachine wanneer u uw afvalstromen wilt scheiden in 2 fracties. Kenmerkt zich o.a. doordat de zeeftrommels gemakkelijk kunnen worden gewisseld. Op die manier kunt u snel van fracties veranderen. Heel belangrijk: uitvoerband loopt achter en rechts uit.

 • Sterrenzeef Terra Select HKS50

  Compacte bouwwijze, zoals container, 2 fracties. Doorvoersnelheden tot 200 m³ per uur, brede galva transportbanden.  Deze zeef kan voorzien worden van verschillende sterrenbedden. Aanvoer via een transportband, ideaal in combinatie met een trommelzeef of breker om een extra fractie te bekomen.

 • Vernevelaar Dehaco

  Zorgt voor een enorme reductie van stof en zijn daarmee zeer geschikt bij sloop- en renovatiewerkzaamheden, ook om het verder verspreiden van gevaarlijke stoffen (zoals asbest) na een brand tegen te gaan. Door de ventilator en de nozzles kan deze met relatief weinig water een krachtige nevel creëren.

 • Silo horizontaal

  Horizontale silo op draaipoten, voor het bufferen en doseren van cement – kalk – anhydriet.

  TOP-combinatie met onze nieuwe generator HYW-45 T5.

 • Waterbad (stonewasher)

  Het waterbad wordt gebruikt na een combinatie van een breek- of zeefinstallatie. Uit een fractie (maximum 60mm) van gebroken of gezeefd puin worden de lichte drijvende delen zoals plastics, hout en papier gescheiden van de zware fractie.

 • Sorteerlijn

  De nieuwste technieken in het sorteren van diverse materialen, kunt u bij ons huren.  Wij beschikken namelijk over een nieuwe sorteerlijn met magneet en windshifter die wij bij u ter plaatse kunnen brengen.  Allerlei verschillende materialen worden op automatische wijze uitgesorteerd.

 • Minigraver Kubota KX 057

  Door de combinatie kracht en veelzijdigheid is de Kubota KX057-4 klaar voor iedere uitdaging. Deze geavanceerde 5.5 ton machine is de sterkste minigraver in zijn klasse. Vergrote graaf en hijskracht, soepele rijeigenschappen en verbeterde veelzijdigheid.

 • Minigraver Kubota KX 121-3

  Een goed uitgebalanceerde arm en bak garanderen superieure graafkracht wanneer u deze nodig heeft. Door het unieke krachtige hydraulische systeem gecombineerd met pompen met een variabele opbrengst met een grote capaciteit, kunt u sneller werken, zelfs onder moeilijke graafomstandigheden.

 • Bobcat E10

  Micrograafmachine. krachtig en productief, comfortabel en praktisch.  Wegens hun gewicht heel gemakkelijk te transporteren.

 • Minigraver Kubota KX-101

  De Kubota KX101-3 kenmerkt zich door de compacte bouw, soepele bediening en een Kubota 3-cilinder dieselmotor.  Uiterst geschikt voor graafwerkzaamheden.

 • Bandenkraan Hitachi ZX 140 W

  De graafmachines uit de ZAXIS serie zijn van een generatie die de machinist meer effectieve kracht, productiviteit en comfort biedt. De betrouwbare oplossingen waar u naar zoekt.

 • Overslagkraan Sennebogen 818E m

  COMPACTE OPLOSSING VOOR RECYCLING, SCHROOT EN HOUT mobiel onderstel, compacte oplossing voor laad- en sorteerwerkzaamheden in veel verschillende industrieën. De robuuste constructie, het onderhoudsgemak en de eenvoudige bediening maken het een all-round talent.

 • Rupskraan Hitachi zx-300

  Levert de hoogste prestaties, maar zonder compromis op de toenemende vraag naar operationele efficiëntie.  De ZX300 is betrouwbaarheid, met ongelooflijk veelzijdige functies.

 • Rupskraan Hitachi Zaxis 210

  Middelgrote graafmachine, dankzij kracht, prestaties en geschikt voor een breed scala van toepassingen in de bouw. Soepel, snel en nauwkeurig, productiviteit en brandstofefficiency wordt op hoog niveau geleverd.

 • Rupskraan Hitachi ZX 135

  Deze kleine graafmachine is dankzij de korte draaicirkel ideaal voor gebruik op plaatsen met weinig ruimte.  Het is een bijzonder veelzijdige machine voor gebruik bij talloze toepassingen. Biedt hoge kwaliteit in techniek en duurzame componenten en is uitzonderlijk betrouwbaar.

 • Wiellader Hitachi ZW 220

  Presteren op efficiëntie, dankzij een laag brandstofverbruik. Hoogwaardige constructie en duurzame producten. Betrouwbaar en ook uitermate veelzijdig en inzetbaar voor uiteenlopende toepassingen in de bedrijfstak.  Ideaal om brekers, trommelzeven en sterrenzeven te bevoorraden.

 • Wiellader CAT 930M

  Deze wiellader Cat 930M bepaald de norm voor productiviteit, brandstofefficiëntie en bestuurdercomfort. De verbeterde, geoptimaliseerde Z-balk laderkoppeling levert de snelle laadprestaties van een traditionele Z-balk met de parallelliteit en belastbaarheid van een werktuigdrager.

 • Wiellader Hitachi ZW 75

  De wiellader is eenvoudig te bedienen, krachtig en reageert goed tijdens het laden, lossen en laden en dragen.

 • GIANT V452T

  De GIANT V452T behoort tot de zeer comfortabele knik-wiellader.  Met een kiplast van 2.000 kg en een grote hefhoogte, is deze een echte krachtpatser.  Het zelf sperrend differentieel op beide assen houdt maximale grip in het losse zand.

 • Wals Amman Arx26 (klein)

  De Ammann ARX 26-2 tandemrol maakt het voor machinisten nog eenvoudiger om naast obstakels zoals stoepranden te werken.  Rollen die verschoven zijn, kunnen dichtbij obstakels werken. Verminderde geluidsniveaus verbeteren de veiligheid van de operator en de werkplek.

 • Wals Bomag bw 177 (groot)

  De compacte klasse. Lichtere modellen met grote prestaties. Compact, wendbaar, veelzijdig. De trommelrollen zijn de perfecte keuze voor kleine tot middelgrote locaties.

 • Wals Amman Arr1575 (sleuven)

  De ARR 1575 is een scharnierende sleufrol die zorgt voor perfect grondcontact en optimale verdichting.  Het vermogen om in samenhangende bodems te werken, kan de noodzaak tot verwijdering en vervanging van grond voorkomen, wat een aanzienlijke financiële impact heeft.

 • Out of Stock

  Schudzeef Portafill 5000CT

  Compact en productief, dat is de Portafill 5000CT. Een zeer handige 3-fractiezeef die indien gewenst kan worden omgebouwd tot 2 fracties.

  TIJDELIJK  NIET  BESCHIKBAAR

Back To Top