skip to Main Content

Soort machine

Te zeven materiaal

Soort onderstel

 • Schudzeef Maximus 512 S

  Deze machine is handiger voor gebruiker omwille van zijn veelzijdigheid en transportgemak, zonder verlies aan kwaliteit en betrouwbaarheid.  Ontworpen voor zwaar werk, gebruikt voor breken, afvalmanagement, aggregaten, zwaar gesteente, … Heel belangrijk: uitvoerband loopt achter, links en rechts uit.

 • Trommelzeef Terra Select T 60

  Een hoge zeefcapaciteit en innovatieve detailoplossingen, is makkelijk te verplaatsen door tandem-as onderstel.  Beschikt over voldoende prestatiereserves om extra uitrusting op te nemen.  Zeer zuinige en krachtige motor.  Heel belangrijk: uitvoerband loopt achter en links uit.

 • Schudzeef Terex Finlay 873

  Uiterst geschikt om te werken met zand en grind, sloop en recycling. Aanvoer door een mobiele breker, wiellader of graafmachine. De bunker is aangepast van een metalen invoer naar een transportband zodat de zeefmachine met zijn 27 ton makkelijker kan worden getransporteerd.

 • Schudzeef Terex 883

  Deze schudzeef is geschikt voor het afzeven van restafval, beton, grond, schroot enz. Ze is heel breed inzetbaar voor verschillende afvalstromen en toepassingen.

 • Schudzeef Finlay 883+ spaleckbox

  Zeven van containerafval, beton, schroot, kleverige materialen, met flipflow onderdek (rubberen matten) die steeds zuiver blijven.  Deze speciale zeefbox is ontworpen om afvalstromen en vochtigere kleverige materialen te zeven.

 • Trommelzeef Nemus 2700

  Mobiele zeeftrommelmachine wanneer u uw afvalstromen wilt scheiden in 2 fracties. Kenmerkt zich o.a. doordat de zeeftrommels gemakkelijk kunnen worden gewisseld. Op die manier kunt u snel van fracties veranderen. Heel belangrijk: uitvoerband loopt achter en rechts uit.

Back To Top