skip to Main Content

Soort machine

Te zeven materiaal

Te breken materiaal

Soort onderstel

 • Minigraver Kubota KX 057

  Door de combinatie kracht en veelzijdigheid is de Kubota KX057-4 klaar voor iedere uitdaging. Deze geavanceerde 5.5 ton machine is de sterkste minigraver in zijn klasse. Vergrote graaf en hijskracht, soepele rijeigenschappen en verbeterde veelzijdigheid.

 • Minigraver Kubota KX 121-3

  Een goed uitgebalanceerde arm en bak garanderen superieure graafkracht wanneer u deze nodig heeft. Door het unieke krachtige hydraulische systeem gecombineerd met pompen met een variabele opbrengst met een grote capaciteit, kunt u sneller werken, zelfs onder moeilijke graafomstandigheden.

 • Bobcat E10

  Micrograafmachine. krachtig en productief, comfortabel en praktisch.  Wegens hun gewicht heel gemakkelijk te transporteren.

 • Minigraver Kubota KX-101

  De Kubota KX101-3 kenmerkt zich door de compacte bouw, soepele bediening en een Kubota 3-cilinder dieselmotor.  Uiterst geschikt voor graafwerkzaamheden.

 • Bandenkraan Hitachi ZX 140 W

  De graafmachines uit de ZAXIS serie zijn van een generatie die de machinist meer effectieve kracht, productiviteit en comfort biedt. De betrouwbare oplossingen waar u naar zoekt.

 • Rupskraan Hitachi zx-300

  Levert de hoogste prestaties, maar zonder compromis op de toenemende vraag naar operationele efficiëntie.  De ZX300 is betrouwbaarheid, met ongelooflijk veelzijdige functies.

 • Rupskraan Hitachi Zaxis 210

  Middelgrote graafmachine, dankzij kracht, prestaties en geschikt voor een breed scala van toepassingen in de bouw. Soepel, snel en nauwkeurig, productiviteit en brandstofefficiency wordt op hoog niveau geleverd.

 • Rupskraan Hitachi ZX 135

  Deze kleine graafmachine is dankzij de korte draaicirkel ideaal voor gebruik op plaatsen met weinig ruimte.  Het is een bijzonder veelzijdige machine voor gebruik bij talloze toepassingen. Biedt hoge kwaliteit in techniek en duurzame componenten en is uitzonderlijk betrouwbaar.

Back To Top